Cum să te uiți pe YouTube fără să-ți apară reclame

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te uita pe YouTube fără să-ți apară reclame atât pe PC sau laptop, cât și pe smartphone:

PE PC SAU LAPTOP:

  1. Instalează o extensie anti-reclame pentru browserul tău. Există mai multe extensii disponibile pentru navigatoarele web populare, cum ar fi AdBlock, uBlock Origin sau AdGuard. Descarcă și instalează extensia preferată pe browserul tău.
  2. După instalare, încearcă să accesezi YouTube și să te uiți la un videoclip. Dacă extensia este activă, ar trebui să nu mai vezi reclame.

PE SMARTPHONE:

  1. Instalează o aplicație anti-reclame pentru smartphone-ul tău. Există mai multe aplicații disponibile, cum ar fi AdGuard sau AdBlock Plus. Descarcă și instalează aplicația preferată pe smartphone-ul tău.
  2. După instalare, încearcă să accesezi YouTube și să te uiți la un videoclip. Dacă aplicația este activă, ar trebui să nu mai vezi reclame.

O altă opțiune este să accesezi YouTube prin intermediul unui browser mobil cu funcționalitate anti-reclame. Un exemplu ar fi Brave Browser, care are integrat un sistem de blocare a reclamelor.

Este important să ții cont că YouTube își actualizează frecvent algoritmii de afișare a reclamelor, iar aceste extensii sau aplicații anti-reclame nu garantează că vei fi mereu protejat de anunțurile publicitare. În plus, unele videoclipuri sponsorizate sau finanțate de parteneri pot fi obligate să includă reclame, chiar și atunci când folosești o astfel de extensie sau aplicație.

Sper că aceast tutorial este clar și te va ajuta să te bucuri de conținutul de pe YouTube fără întreruperi publicitare!

About the Author: admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *